Reviews


Tevreden klanten

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Op deze pagina vind je enkele reviews. Zij gingen je voor!

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Op deze pagina vind je enkele reviews.
Zij gingen je voor!

Ralph Moorman

Bij het schrijven van alle teksten en boeken heb ik de afgelopen tien jaar zeer veel redactiemedewerkers en correctoren meegemaakt, maar niets kwam ook maar in de buurt van de kwaliteit die Astrid Zwart levert. Astrid checkt de teksten niet alleen op taalgebruik en spelling, maar zelfs op inhoudelijke fouten heeft ze me attent gemaakt. Haar werk heeft mijn boek Hormoonbalans voor Vrouwen absoluut naar een hoger niveau getild. Ik wil niet meer anders.

Daphne

‘Astrid is een professional op het gebied van stresscounseling en mindfulnesscoaching. Ze stelt de goede vragen en helpt je daardoor zelf inzichten te krijgen. Daarnaast geeft ze tips en adviezen over hoe je thuis zelf aan de slag kunt. Een fijn persoon en een goede coach/gesprekspartner!’

Marjolein Dubbers

Astrid houdt van de puntjes op de i. Niet alleen als het gaat om het redigeren van teksten maar ook inhoudelijk. Ze is zeer deskundig op het gebied van voeding en gezondheid. Ze denkt pro-actief mee, werkt zelfstandig en heeft vaak aan een half woord al genoeg. Haar Engels is uitstekend. Daarbij is ze ook nog eens ontzettend aardig. Heerlijk om haar in mijn team te hebben.

Ellen Vunderink

Voor het tijdschrift Medisch Dossier vertaalt Astrid al jarenlang originele Engelse teksten uit ons moedertijdschrift ‘What Doctors Don’t Tell You’ in het Nederlands. We zijn heel blij met haar inhoudelijke kennis en haar vermogen om zich in onze lezers te verplaatsen. Dat maakt dat de teksten niet alleen taaltechnisch goed zijn maar ook inhoudelijk.

Marianne

Af en toe heb ik het nodig om eerlijk en oprecht feedback te krijgen. Astrid weet mij dan weer recht op mijn pad te zetten waardoor ik met nieuwe inzichten verder kan. Hiervoor put zij uit een grote bron van ervaring en schuwt de alternatieve optie niet.

Juglen Zwaan

Al vele jaren ben ik erg blij met de diensten van Astrid. Ze brengt niet alleen de grammatica en spelling naar een hoger niveau, ze leest ook inhoudelijk mee. Dit heeft voor mij een ongekende meerwaarde. Dit gecombineerd met haar flexibiliteit maakt dat we haar niet meer kwijt willen.

Laura

‘Astrid heeft mij geholpen met mijn voeding. Klachten waar ik al jaren last van had en de huisarts niks aan kon doen zijn als sneeuw voor de zon verdwenen. Ze deed dit door de juiste vragen te stellen, haar kennis te delen en samen te kijken hoe de oplossingen voor mij het beste konden werken. Ik raad iedereen dit aan!’

Petra

Na mij 34 jaar ziek te hebben gevoeld en te hebben gedokterd kwam Astrid erachter wat mijn darmproblemen veroorzaakten. Zij heeft mijn leven gered. Als ik dan weer wat slechter voor mijzelf zorg wat voeding betreft krijg ik weer even de schop onder mijn kont waar ik dan weer zo blij mee ben waardoor ik mij weer super goed voel. Astrid heeft mijn leven verrijkt met haar goede adviezen en fijne gesprekken.

Ik vind jou belangrijk!

Ben je tevreden over mij? Vertel mij jouw verhaal en inspireer anderen! Je kunt hieronder een review achterlaten door het formulier in te vullen.

Alvast bedankt!

Laat een review achter

"*" geeft vereiste velden aan

Consent*

GRATIS

gezondheidstips

Heb jij net een zetje in de goede richting nodig? Download dan de gratis tips en ga gelijk aan de slag.