Communicatie

Home / Communicatie


Communicatie: vertalen, corrigeren en redigeren

Zoek je ondersteuning bij het schrijven van een tekst, bijvoorbeeld voor op een website, in een brochure, folder of manuscript? AZ-co helpt je om met redactie en vertaling deze tekst(en) duidelijk en foutloos op te stellen, passend bij jou of jouw bedrijf.

Vertalen

Vertalen is meer dan enkel de woorden overzetten naar een andere taal. Het gaat om het duidelijk maken van dezelfde boodschap in een andere vorm. Nederlands en Engels verschillen meer van elkaar dan je misschien denkt. Wil je pakkende teksten in het Engels, of eerder bestaande Engelse teksten vertalen naar vloeiend Nederlands? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. AZ-co vertaalt je teksten naar een andere taal met behoud van dezelfde toon, boodschap en informatie.

Redigeren

Je bent aan een project bezig geweest en hebt de teksten klaarliggen. Toch weet je dat het nog beter kan wanneer iemand er nog even naar kijkt. Laat de teksten daarom door AZ-co redigeren, om het maximale eruit te halen. Ik zorg voor de punten op de ‘i’ en een duidelijke, prettig leesbare stijl passend bij de doelgroep. Op deze manier zorg ik ervoor dat jouw tekst naar een hoger niveau getild wordt.

Schrijven

Je gaat achter je scherm zitten en laat je vingers zweven boven het toetsenbord. Toch weten ze nergens te landen. Op het scherm blijft de cursor maar knipperen, maar je weet niet welke woorden je moet schrijven. AZ-co ondersteunt hierbij. Ik help je om de teksten foutloos op te stellen, zowel wat betreft inhoud als grammatica en spelling. Met een logische zinsopbouw en woordkeuze passend bij de doelgroep.

Specialisatie gezondheid

Ik ben gespecialiseerd in teksten over gezondheid, voeding, welzijn en alternatieve / aanvullende geneeswijzen. Op dit gebied heb ik meegewerkt aan een aantal mooie, toonaangevende projecten. Bekijk hier projecten waar ik eerder aan heb gewerkt en reviews van opdrachtgevers.

Bekijk ook

Coaching

Reviews

Bij het schrijven van alle teksten en boeken heb ik de afgelopen tien jaar zeer veel redactiemedewerkers en correctoren meegemaakt, maar niets kwam ook maar in de buurt van de kwaliteit die Astrid Zwart levert. Astrid checkt de teksten niet alleen op taalgebruik en spelling, maar zelfs op inhoudelijke fouten heeft ze me attent gemaakt. Haar werk heeft mijn boek Hormoonbalans voor Vrouwen absoluut naar een hoger niveau getild. Ik wil niet meer anders.

- Ralph Moorman

‘Astrid is een professional op het gebied van stresscounseling en mindfulnesscoaching. Ze stelt de goede vragen en helpt je daardoor zelf inzichten te krijgen. Daarnaast geeft ze tips en adviezen over hoe je thuis zelf aan de slag kunt. Een fijn persoon en een goede coach/gesprekspartner!’

- Daphne

Astrid houdt van de puntjes op de i. Niet alleen als het gaat om het redigeren van teksten maar ook inhoudelijk. Ze is zeer deskundig op het gebied van voeding en gezondheid. Ze denkt pro-actief mee, werkt zelfstandig en heeft vaak aan een half woord al genoeg. Haar Engels is uitstekend. Daarbij is ze ook nog eens ontzettend aardig. Heerlijk om haar in mijn team te hebben.

- Marjolein Dubbers

GRATIS

gezondheidstips

Heb jij net een zetje in de goede richting nodig? Download dan de gratis tips en ga gelijk aan de slag.