Coaching

Home / Coaching


Persoonlijke coaching

Heb je te maken met (te) veel stress in je leven, waarvan je de oorzaak niet kunt vinden? Of voelt het alsof je meer geleefd wordt dan dat je zelf van je leven kunt genieten? Wanneer het leven niet gaat zoals je wilt of wanneer je te maken hebt met concrete (fysieke) klachten, help ik je bij AZ-co graag om het plezier en je gezondheid weer te herstellen.

Voor wie?

Heb je last van lichamelijke klachten waarvan je de oorzaak niet kunt vaststellen? Of probeer je af te vallen, maar behaal je minder succes dan je wilt? Er kunnen veel situaties zijn waarvoor coaching en/of counseling een uitkomst biedt. Ook wanneer je niet lekker in je vel zit, maar je je vinger er niet op kunt leggen waar het precies aan ligt, help ik je graag!

Bij welke klachten?

AZ-co biedt persoonlijke coaching voor verschillende situaties en problemen die te maken hebben met je leefstijl en vitaliteit. Dit zijn onder andere:

Verschillende klachten kunnen ook met elkaar samenhangen. Je lichaam is een geheel. Ik werk volgens een holistische en systemische aanpak. Je fysieke, mentale en geestelijke gezondheid werken namelijk allemaal op elkaar in. Een klacht kan zich op veel verschillende manieren uiten in je lichaam, waarbij de oorzaak niet altijd op de plaats van de klacht hoeft te liggen.

1-op-1 coaching

Bij een coachingstraject komen alle onderdelen van je leven aan bod. Bij het persoonlijke coachingstraject kijken we daarom naar onder andere deze onderdelen:

Als coach maak ik al jaren deel uit van de Energieke Vrouwen Inner Circle, in de community die Marjolein Dubbers heeft opgebouwd. Hierbij help ik vrouwen op een positieve manier hun vitaliteit (terug) te vinden. Daarnaast heb ik als redacteur meegewerkt aan boeken van Marjolein Dubbers binnen dit thema. Bekijk het hier!

Beter gevoel

Persoonlijke coaching helpt je weer lekkerder in je vel te zitten. Zodat je niet langer iedere dag de strijd met jezelf aan hoeft te gaan, maar zorgeloos en genietend door het leven kunt. Wil je meer weten over hoe ik je kan ondersteunen, of wil je vrijblijvend kennismaken? Neem dan contact op!

Bekijk ook

stresscounseling

Stresscounceling

Reviews

Astrid is een lieve en deskundige vrouw, waarbij je je snel op je gemak voelt. Ze luistert met aandacht naar je, en denkt met je mee. Ze gaf me oefeningen en opdrachten mee naar huis die bij mij zeer snel tot waardevolle inzichten en resultaat hebben geleid. Dank je wel Astrid voor de fijne gesprekken en dit snelle resultaat!

- Gerry

Bij het schrijven van alle teksten en boeken heb ik de afgelopen tien jaar zeer veel redactiemedewerkers en correctoren meegemaakt, maar niets kwam ook maar in de buurt van de kwaliteit die Astrid Zwart levert. Astrid checkt de teksten niet alleen op taalgebruik en spelling, maar zelfs op inhoudelijke fouten heeft ze me attent gemaakt. Haar werk heeft mijn boek Hormoonbalans voor Vrouwen absoluut naar een hoger niveau getild. Ik wil niet meer anders.

- Ralph Moorman

‘Astrid is een professional op het gebied van stresscounseling en mindfulnesscoaching. Ze stelt de goede vragen en helpt je daardoor zelf inzichten te krijgen. Daarnaast geeft ze tips en adviezen over hoe je thuis zelf aan de slag kunt. Een fijn persoon en een goede coach/gesprekspartner!’

- Daphne

GRATIS

gezondheidstips

Heb jij net een zetje in de goede richting nodig? Download dan de gratis tips en ga gelijk aan de slag.