Over mij


Mijn persoonlijke missie: mensen begeleiden naar een gezonder, vitaler en meer ontspannen leven

Ik ben gediplomeerd (voedings)coach en stresscounselor. Je kunt bij mij terecht voor persoonlijke leefstijladviezen en consulten over voeding, hormonen en stress. Daarnaast bied ik als ervaren redacteur en vertaler (NL-ENG en ENG-NL) ondersteuning bij het redigeren, corrigeren en vertalen van teksten, met een specialisatie in teksten op het gebied van gezondheid en vitaliteit.

Coaching

Zit je niet lekker in je vel? Heb je het gevoel dat je steeds over je grenzen heen gaat en vaak gevoelens van stress en spanning ervaart? Of zijn die gevoelens al zodanig hevig dat je dagelijks last ervaart in de vorm van fysieke en/of mentale klachten? Coaching helpt grip te krijgen op deze klachten. Op een persoonlijke, op maat afgestelde manier kijken we waar de klachten vandaan komen en wat je kunt doen om deze te verbeteren.

Communicatie

Als ervaren redacteur bied ik verschillende diensten aan op het gebied van communicatie. Ik ondersteun bij het schrijven of help met het redigeren van bestaande teksten om deze helder en laagdrempelig te maken voor het publiek dat je wilt bereiken. Ik vertaal bovendien teksten Nederlands-Engels en Engels-Nederlands, met als specialiteit teksten op het gebied van voeding, gezondheid en complementaire geneeskunde.

Visie

Ik heb een achtergrond in zowel Engelse Taal en Letterkunde als stresscounseling en trainer Hormoonfactor. Hierbij heb ik verschillende vervolgopleidingen, trainingen en cursussen gevolgd, waaronder de Masterclass Neutrotransmitters aan de CellCare Academy en de cursus Microbioom in verhouding tot fysieke en geestelijke gezondheid bij de Natura Foundation. Daarnaast heb ik vele communicatieprojecten al met succes kunnen afronden (bekijk ze hier).

Mijn persoonlijke missie luidt: ‘Mensen begeleiden naar een gezonder, vitaler en meer ontspannen leven.’ In mijn aanpak zie ik de mens als een geheel, waarbij geest, emotie en omgeving allemaal op elkaar inwerken. Wanneer er een probleem op een gebied ontstaat, kan dit op een ander gebied tot uiting komen. Bij bijvoorbeeld te veel stress kunnen ook andere (fysieke) klachten zoals hoofdpijn en vermoeidheid komen kijken. Ik zie vaak dat mensen bij mij komen voor een specifieke klacht, die ik vervolgens op vele gebieden kan helpen. Dat geeft mij ook weer energie en enthousiasme om hiermee door te gaan.

Je kunt altijd contact opnemen voor meer informatie of om vrijblijvend kennis te maken!

Reviews

Bij het schrijven van alle teksten en boeken heb ik de afgelopen tien jaar zeer veel redactiemedewerkers en correctoren meegemaakt, maar niets kwam ook maar in de buurt van de kwaliteit die Astrid Zwart levert. Astrid checkt de teksten niet alleen op taalgebruik en spelling, maar zelfs op inhoudelijke fouten heeft ze me attent gemaakt. Haar werk heeft mijn boek Hormoonbalans voor Vrouwen absoluut naar een hoger niveau getild. Ik wil niet meer anders.

- Ralph Moorman

‘Astrid is een professional op het gebied van stresscounseling en mindfulnesscoaching. Ze stelt de goede vragen en helpt je daardoor zelf inzichten te krijgen. Daarnaast geeft ze tips en adviezen over hoe je thuis zelf aan de slag kunt. Een fijn persoon en een goede coach/gesprekspartner!’

- Daphne

Astrid houdt van de puntjes op de i. Niet alleen als het gaat om het redigeren van teksten maar ook inhoudelijk. Ze is zeer deskundig op het gebied van voeding en gezondheid. Ze denkt pro-actief mee, werkt zelfstandig en heeft vaak aan een half woord al genoeg. Haar Engels is uitstekend. Daarbij is ze ook nog eens ontzettend aardig. Heerlijk om haar in mijn team te hebben.

- Marjolein Dubbers

GRATIS

gezondheidstips

Heb jij net een zetje in de goede richting nodig? Download dan de gratis tips en ga gelijk aan de slag.